Actueel

 

Programma 2020-2021.

Kunst voor het Volk wil een laagdrempelig koor zijn, maar wel met een behoorlijke ambitie om samen goed te presteren. Nieuwe koorleden zijn altijd van harte welkom. We zoeken niet persť geschoolde stemmen, maar koorgenoten, die de schouders eronder willen zetten. Met zijn allen doen we ons best om een muziekwerk zo goed mogelijk neer te zetten

Onder leiding van onze, best wel ambitieuze, dirigent Josť van Putten gaan we er komend seizoen opnieuw iets moois van maken! Vanaf september 2020 starten we met de repetities voor ons Najaarsconcert..

Vanwege COVID-19 is het niet mogelijk dit jaar een uitvoering te geven. Ons volgende concert "Kunst Viert Feest" ter gelegenheid van ons 85-jarig bestaan zal op vrijdag 1 oktober 2021 gegeven worden in evenementenlocatie De Rank, in De Lier. Op het programma staat o.a. De Dierentuin (The Zoo) van de Britse componist Arthur Sullivan.

De repetities vinden plaats op maandagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in zalencentrum Hemelsblauw, Poeldijksepad 1A te Honselersdijk. De leiding van de repetities is in handen van Josť van Putten.

Alle stemsoorten zijn van harte welkom!


 

 

 
Actueel