Actueel

 

Programma 2018.

Kunst voor het Volk wil een laagdrempelig  koor zijn maar wel met een behoorlijke ambitie om samen goed te presteren. We zoeken niet persť geschoolde stemmen maar koorgenoten die de schouders er, samen met ons, onder willen zetten. Onder leiding van onze, best wel ambitieuze dirigent Josť van Putten gaan we er dan opnieuw iets moois van maken!

In maart 2018 starten we met de repetities voor het Weihnachts Oratorium van Johan Sebastiaan Bach. De uitvoering zal plaatsvinden op vrijdag 23 november 2018 in de RK Kerk OLV van Goeden Raad te Honselersdijk. (We werken nog aan een 2e concert op zaterdag 24 november 2018 in Maassluis).

Afgezien van een aantal recitatieven wordt het Oratorium integraal uitgevoerd , het symfonieorkest Con Passione en de 4 solisten zijn reeds ingehuurd voor dit concert. Alle koren en koralen uit de 6 cantates die deel uitmaken van het oratorium zullen door het koor worden uitgevoerd.

Projectzangers en –zangeressen zijn van harte welkom bij dit unieke Bach project. Belangstellenden zijn welkom om het 35-koppige basiskoor van Kunst voor het Volk aan te vullen tot het grootkoor dat voor het welslagen van deze geweldige compositie nodig is. We zijn reeds een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met het gemengd koor Sursum Corda uit Zuidland. Voor de duur van het project kan ieder lid worden van 1 maart 2018 tot 1 december 2018 tegen een speciale projectcontributie. Nadere informatie wordt verstrekt door de secretaris via telefoonnummer  0651450365, dan wel via een e-mail aan melikaarten@hetnet.nl of via de website van Kunst voor het Volk www.kunstvoorhetvolk.com

De repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in gebouw Hemelsblauw, Poeldijksepad 1A te Honselersdijk onder leiding van dirigent Josť van Putten en met begeleiding van pianiste Karina Markarova.

Alle stemsoorten zijn van harte welkom!


 

 

 
Actueel