Actueel

 

Programma 2016-2017.

Kunst voor het Volk wil een laagdrempelig  koor zijn maar wel met een behoorlijke ambitie om samen goed te presteren. We zoeken niet persť geschoolde stemmen maar koorgenoten die de schouders er, samen met ons, onder willen zetten. Onder leiding van onze, best wel ambitieuze dirigent Josť van Putten gaan we er dan opnieuw iets moois van maken!

Op maandag 5 september 2016 starten we met de repetities voor ons concert in 2017. We zingen dan het Gloria van Antonio Vivaldi en het Requiem van Wolfgang Amadeus Mozart. We geven dit concert samen met Sursum Corda uit Zuidland. Dit is een koor dat ook onderleiding staat van onze dirigent, Josť van Putten. Vier solisten en een symfonieorkest zullen ons hierbij begeleiden. De eerste uitvoering zal op 12 mei 2017 plaatsvinden in Honselersdijk en de dag daarop volgt de tweede uitvoering in Zuidland.

Projectzangers en –zangeressen zijn van harte welkom bij dit project. Deze belangstellenden zijn welkom om de koren Kunst voor het Volk en Sursum Corda aan te vullen tot het grootkoor dat voor het welslagen van deze geweldige composities nodig is. Voor de duur van het project kan ieder lid worden van 1 september tot  en met de uitvoeringen in mei 2017 tegen een speciale projectcontributie. Nadere informatie wordt verstrekt door de secretaris via telefoonnummer  0651450365, dan wel via een e-mail aan melikaarten@hetnet.nl of via de website van Kunst voor het Volk www.kunstvoorhetvolk.com

De repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in gebouw Hemelsblauw, Poeldijksepad 1A te Honselersdijk onder leiding van dirigent Josť van Putten en met begeleiding van pianiste Karina Markarova. Alle stemsoorten zijn van harte welkom!


 

 

 
Actueel